Konstrundan Sjuhärad 2019 går av stapeln i helgen, med start i dag på Ålgården i Borås med en vernissagekväll. Vi är över 40 konstnärer som är med i år. Så det finns många du kan besöka på vägen om du skulle vilja komma till mig och min ateljé under lördag eller söndag.

I år har jag tänkt att jag framförallt skall visa mina bilder på papper. Jag har ju jobbat med blandteknik eller collage på papper länge. Men det är ett medium och teknikval som jag aldrig kommer tröttna på.
Dessutom vet jag att många av dom som gillar min konst här i Sjuhärad ofta brukar uppskatta just de här bilderna. Så det gör att det känns som ett riktigt bra val för mig i år.

Ateljén är öppen lördag och söndag mellan 11.00 -17.00. När du kommer till mig så kan du ser hur min arbetsmiljö ser ut. Platsen där jag skapar det mesta. Är du intresserad av hur jag tänker och jobbar med
mina bilder så berättar jag gärna. Här får du ett utdrag från min presentation på hemsidan. Har du inte läst där så kan jag rekommendera dig att göra det. Då får du en första presentation av mig.

”Ögats vandringar finner plötsligt en mening en förståelse ett sammanhang, en möjlighet att andas ut, och fylla lungorna med ljus.”

Självklart så kommer du kunna se olika projekt jag jobbar med i dagsläget, men har du gamla favoriter så kan jag säkert också plocka fram en och annan ”släkting” till dom bilderna.